Gyakori kérdések

Merre van a stúdiód?


A stúdióm a 13. kerületben található a Béke utcában.

A nagyobbik szoba egy világos, fehér-bézs színvilágú bútorokkal berendezett szoba ahol legszívesebben természetes fényt használok. A kisebbik szobában pedig különböző színű hátterek vannak, ahol a legtöbb esetben mesterséges fényekkel dolgozok.
Mit jelent a stúdió gardrób?


Rengeteg elegáns ruhám és kiegészítőm van felnőtteknek és gyerekeknek is, amit lehet használni a fotózáson. Természetesen hozhattok saját ruhát is, ebben az esetben pedig szívesen segítek abban, hogy mire érdemes figyelni, hogy a legszebb legyen az összhatás.
Van lehetőség sminket és frizurát kérni?


Igen, van! Évek óta együtt dolgozok Orsival a Brush-up Smink és Frizura -tól. Amennyiben igénylitek felár ellenében Orsi eljön a stúdióba a fotózás előtt és elkészíti a sminket és/vagy a frizurát.
Hogyan zajlik nálad egy fotózás? Mire lehet számítani?


Először egyeztetjük a ruhákat és közösen kitaláljuk, hogy mibe szeretnél/szeretnétek fotózkodni. A fotózás során készülnek majd klasszikus kamerába nézős képek is, de szeretem elkapni a spontán pillanatokat is. Segítek megtalálni, hogy milyen beállítás, póz áll jól neked és maximálisan törekszem arra, hogy oldjam a hangulatot, hiszen én is tudom, hogy milyen nehéz a kamera másik oldalán állni. A fotózás során maximálisan törekszem arra, hogy mindenki jó élményekkel, feltöltödve távozzon.
A fotózás után hogy kapom meg a képeket?


Fotózás után 1-2 nap múlva online galériából tudod kiválasztani a csomagnak megfelelő képeket, amiket ezután retusálni fogok. A retusált képeket 1-2 héten belül tudod letölteni egy általam küldött linkről. A képek nagy felbontásúak, nyomtatásra alkalmasak. A csomagok csak a digitális képeket tartalmazzák.
Van lehetőség bővíteni a csomagot?


Természetesen! Tudom, hogy sokkal könnyebb eldönteni, hogy mennyi képet szeretnél, amikor már látod a végeredményt. Csomagon felüli képek vásárlására is van lehetőség 2 000 Ft-os darabáron.
Megkaphatom a nyers képeket?


Retusálatlan, nyers képeket nem adok át és azokat nem is lehet megvásárolni, hiszen ezek csak félkész termékek.
Tudsz segíteni a nyomtatásban?


Igen, sőt nagyon szívesen! Van lehetőség nyomtatott fotókat és fotókönyvet is rendelni nálam külön ár ellenében.