top of page
 • Merre van a stúdiód?
  A stúdióm a 13. kerületben található a Béke utcában. A nagyobbik szoba egy világos, fehér-bézs színvilágú bútorokkal berendezett szoba ahol legszívesebben természetes fényt használok. A kisebbik szobában pedig különböző színű hátterek vannak, ahol a legtöbb esetben mesterséges fényekkel dolgozok.
 • Mit jelent a stúdió gardrób?
  Rengeteg elegáns ruhám és kiegészítőm van felnőtteknek és gyerekeknek is, amit lehet használni a fotózáson. Természetesen hozhattok saját ruhát is, ebben az esetben pedig szívesen segítek abban, hogy mire érdemes figyelni, hogy a legszebb legyen az összhatás.
 • Van lehetőség sminket és frizurát kérni?
  Igen, van! Évek óta együtt dolgozok Orsival a Brush-up Smink és Frizura -tól. Amennyiben igénylitek felár ellenében Orsi eljön a stúdióba a fotózás előtt és elkészíti a sminket és/vagy a frizurát.
 • Hogyan zajlik nálad egy fotózás? Mire lehet számítani?
  Először egyeztetjük a ruhákat és közösen kitaláljuk, hogy mibe szeretnél/szeretnétek fotózkodni. A fotózás során készülnek majd klasszikus kamerába nézős képek is, de szeretem elkapni a spontán pillanatokat is. Segítek megtalálni, hogy milyen beállítás, póz áll jól neked és maximálisan törekszem arra, hogy oldjam a hangulatot, hiszen én is tudom, hogy milyen nehéz a kamera másik oldalán állni. A fotózás során maximálisan törekszem arra, hogy mindenki jó élményekkel, feltöltödve távozzon.
 • A fotózás után hogy kapom meg a képeket?
  Fotózás után 1-2 nap múlva online galériából tudod kiválasztani a csomagnak megfelelő képeket, amiket ezután retusálni fogok. A retusált képeket 2 héten belül tudod letölteni egy jelszóval védett online galériából. A csomagok csak a digitális képeket tartalmazzák.
 • Van lehetőség bővíteni a csomagot?
  Természetesen! Tudom, hogy sokkal könnyebb eldönteni, hogy mennyi képet szeretnél, amikor már látod a végeredményt. Csomagon felüli képek vásárlására is van lehetőség 2 500 Ft-os darabáron.
 • Megkaphatom a nyers képeket?
  Retusálatlan, nyers képeket nem adok át és azokat nem is lehet megvásárolni, hiszen ezek csak félkész termékek.
 • Tudsz segíteni a nyomtatásban?
  Igen, sőt nagyon szívesen! Van lehetőség nyomtatott fotókat és fotókönyvet is rendelni nálam külön ár ellenében.
bottom of page